Loading. Please wait...
search

Copyright

All the images and texts in this site belongs to ID Studio SRL and to their authors. Copying in any form and without a written consent from the authors is prohibited.


Toate imaginile si textele prezentate in acest fotoblog aparțin autorilor Alexandru Farca și Roxana Farca.

Este interzisa reproducerea, modificarea și transformarea acestora în orice mod, fără acordul scris al autorului.

Imaginile prezentate pe acest site sunt proprietatea ID Studio SRL, fiind apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor împreună cu textele publicate, iar folosirea lor în alt scop decât cel informativ personal, fără obținerea unui acord în prealabil de la deținătorul de drept, se pedepsește conform legilor în vigoare. Fișierele și obiectele de construcție/programare ale acestui site sunt proprietatea idstudio.ro. Ne rezervăm dreptul de a acționa în instanță orice persoana și / sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus.

Nu incurajăm SPAM-ul, nu furnizăm/divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Modificarea neautorizată a acestui site web constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătura cu termenii de mai sus va fi soluționat pe cale amiabila. In cazul imposibilității de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă.

ID STUDIO poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui să vizitați această pagină periodic, pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

Vă mulţumim!

show main info show sidebar hide sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url